Samtalsterapeut/Coaching

Anna-Carin Bromert är samtalscoachen som valde att gå vidare till samtalsterapeut. ”Jag ville ha mer verktyg till att kunna vägleda mina klienter” säger Anna-Carin. Anna-Carin har även sorgebearbetningskurser för både enskilda klienter och för grupper.

 

anki_bromert

Anna-Carin arbetade tidigare i 13 år inom IT branschen som säljare och försäljningschef. Hon sadlade om när jag kände att tävlingsinstingten och jagadet efter framgångar blev en begränsning istället för en tillgång.

 

”Människor är fantastiska överlevare, vi har en förmåga att bita i och göra det där lilla extra som ofta gynnar andra och inte oss själva. Om vi bara lärde oss att göra det där lilla extra för oss själva, klappa sig själv på axeln när vi gjort något bra och belöna oss med något som får oss att må bra. Sätt på dig själv syrgasmasken innan du hjälper andra”.

 

 

 

Det har aldrig hänt att någon kommer till mig och säger ”jag vill ha personlig utveckling” Ofta är det ett problem, dålig självkänsla mm som för mina klienter till mig. Genom att vägleda klienten till att hitta sin lösning på problemet eller få ett nytt synsätt så har klienten fått en personlig utveckling i bara farten.

 

 

Övriga utbildningar: PersonligTränare, Kostrådgivare och Gruppträningsinstruktör. RMI Berghs kommunikationsutbildning och div säljutbildningar.