Vad händer på Hälsokällan i höst?

IMG_3876

 

Vad händer på Hälsokällan i höst?

 

Hej hopp!

Denna vecka kommer golv och allt annat kul som ska installeras i detta rum så återigen ber vi om visad hänsyn då det kommer att bli fortsatt stökigt och bullrigt.

Men snart står det äntligen klart! /Emma

 

 

Nu går det framåt!

Golvet slipas, väggar målas och nästa vecka påbörjas golvläggning och inflytt. Jag kan nu avslöja att ett crossfit inspirerande rum kommer att växa fram och förhoppningsvis stå klart i september! Här kommer vi bjuda på inspirerande och utmanande klasser med våra duktiga instruktörer. Här kommer man som medlem också att kunna träna på egen hand. /Emma

 

fullsizeoutput_5fa

Vi börjar nu att riva öppningen till den nya delen! En öppning kommer att rivas och byggas och det kommer därför att vara lite stök och bök i gymmet ett tag framöver.

Vi tackar för visad hänsyn! Detta kommer att bli så bra! /Emma

 

 

Detta hörn är inget vanligt hörn. Bakom detta hörn så sker ett febrilt arbete med något nytt och spännande som ni alla kommer att få ta del av i höst!

Vi är så glada att meddela att vi kommer få mer utrymme i gymmet att verka på i höst och hoppas att ni känner likadant. Vi kommer att uppdatera med mer info under arbetets gång så håll utkik här på hemsidan och på vår Facebook. /Emma